Wat is Catering-4U

Welkom bij Catering-4U

 

Catering-4U is gestart in 2012. De eigenaresse is na en zeer ruime werkervaring in een bedrijfskeuken, begonnen als zelfstandige. De passie om diverse gerechten te bereiden wilde ze tot uiting brengen in een eigen keuken en dit zelf onder de mensen brengen.

 

De intensie is er al vele jaren geweest om als eigen baas te beginnen, maar dit is dankzij haar partner in 2012 daadwerkelijk echt gebeurd. Met de gedachten om de keuken in het nieuwe huis te verbouwen en vele malen groter te maken, heeft ze nu een zeer ruime werkplek gekregen. Daarin maakt ze met veel liefde en lekkere muziek op de achtergrond, de heerlijke gerechten klaar.

 

Catering-4U staat voor huiselijk en persoonlijk. D.w.z. dat iedereen bij Catering-4U terrecht kan. Veel mensen denken bij een catering bedrijf aan grote ondernemingen en dure rekeningen. En daarin wilt Catering-4U zich onderscheiden om te bewijzen dat IEDEREEN een catering bedrijf in de arm kan nemen.

Wilt u gewoon een schaaltje met hapjes voor een verjaardag, een traktatie voor uw kind(eren) omdat u zelf geen tijd heeft, of u wilt gewoon gezellig bbq-en op een mooie zomerse dag, denk dan eens aan onze verukkelijke salade!

 

U kunt hier op onze website zien dat de prijzen zeer scherp zijn en voor elke beurs!

 

Ook proberen wij altijd kort en krachtig te communiceren met de klanten, zodat deze weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast heeft de klant altijd inspraak op de bestellingen en kan de klant altijd vragen om een aanpassing in de standaard gerechten toe te passen. (bijvoorbeeld i.v.m. allergie)